Sommernovelle – lyt med her

Heidi Leonhard

Tidsrammer & lommer – det er omdrejningspunktet for det, der optager mig lige nu, både som forfatter og billedkunstner. Og nu, hvor en temmelig lunefuld sommer er over os, er jeg kravlet ned i en tidslomme fra 2015, hvor min mand og jeg befandt os under væsentligt varmere himmelstrøg. Vi besøgte Kreta og glædede os til også at se nærmere på denne græske ø og de stejle landskaber. Vi har kørt og vandret meget rundt på vores ferier generelt, og det skulle vi selvfølgelig også denne gang, startende med en tur ud i yderområderne på fire hjul. Så vi lejede en bil i tre dage, men vi endte med at aflevere den igen allerede efter dag 1. Hvis du gerne vil finde ud af, hvad det handlede om, så lyt med herunder til sommerens novelle – Bjergbestiger – som er spundet over den oplevelse. Rigtig god sommer og god fornøjelse:)

Ps. Jeg kan også indtale din bog – det kan du læse mere om her.

Bjergbestiger – Sommernovelle 2022 – af Heidi Leonhard