Vinternovelle – lyt med her

Forleden, da stormen Malik rasede henover landet, sad jeg indenfor og fulgte nervøst med i carportens kamp for at forblive oprejst i vinden. Det var sikkert ikke så svært, som jeg hurtigt kunne bilde mig ind, hvergang træværk og stolper knagende tog imod alle de tæsk, som kom forbi. Den står der endnu, og det er vi (og vores biler ikke mindst) glade for.

Oplevelsen fik mig til at tænke tilbage på de mange forskellige storme af både ydre og indre karakter, som har præget mit liv, og det kom der en lille novelle ud af, som også bliver startskuddet på en ny trend, som jeg håber, du vil tage godt imod. Jeg har nemlig sat mig for at skrive og indtale en ny sæsonnovelle hvert kvartal, som du kan finde og lytte til ganske gratis her på siden.

Denne første, vinterens sæsonnovelle, tager os med på landet, hvor enkemanden Viggo går rundt i sin egen daglige trummerum uden helt at vide, hvor han er på vej hen i mere end en forstand. Men så krydser han bane med en, der får ham til at stoppe op og overveje sine næste skridt nærmere.

God fornøjelse:)

Ps. Jeg indtaler også lydbøger for andre, det kan du læse mere om her