Pages Menu
Categories Menu

About

Click here for English

Jeg har altid følt mig tiltrukket af kreative miljøer og aktiviteter. Så længe jeg kan huske, har mine yndlingsbeskæftigelser været enten at male, tegne, designe eller skrive. Ofte føler jeg mig stærkt inspireret af det ene til at fortsætte med det andet. Det er en meget dynamisk proces, hvor motivation og inspiration er stærkt forbundne og smitter af på kreativiteten og flowet i de andre kategorier samtidig.

Som en naturlig følge af dette, har jeg også været engageret i flere forskellige roller i teatersammenhænge. Samarbejdet med andre kunstnere er altid meget værdifuld for mig, ikke blot i relation til kvaliteten og følelsen af arbejdet i den unikke sammenhæng, men også efterfølgende, når jeg vender tilbage til mit hjemmestudie. Der sker altid en særlig udvikling sammen med andre ligesindede, som vil være svær at opnå alene.

Denne side viser fortrinsvis et udvalg af mine malerier, illustrationer og tekster, men hvis du har lyst til at vide mere om mig, er du velkommen til at tage et kig forbi her

Du er velkommen til at kontakte mig via min mail eller en kommentar her på siden.

Set painting-Notre Dame

The Hunch back from Notre Dame – Set painting – © Heidi Leonhard

Costume Design - Guys & Dolls

Mimi – Costume – Guys & Dolls – © Heidi Leonhard

Costume Design - Miss Saigon

Thuy – Costume – Miss Saigon – © Heidi Leonhard

Costume Design - Miss Saigon

Kim – Costume – Miss Saigon – © Heidi Leonhard